Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca propunerea sa pentru rezolvarea situatiei actuale din Romania este un guvern tehnocrat sustinut de toate partidele din Parlament.

“Un guvern tehnocrat, de profesionist, va oferi stabilitatea si increderea de care Guvernul actual nu se mai bucura si nu si-o va mai castiga in perioada urmatoare. Ministrii acestui guvern tehnocrat nu trebuie sa fie numiti pe interese politice”, a declarat Victor Ponta in plenul Parlamentului in cursul sesiunii extraordinare de luni.

Liderul PSD s-a declarat de acord cu competitia solicitata de premierul Emil Boc, insa acest lucru se poate face, in opinia sa, doar prin alegeri anticipate, pentru ca altfel aceasta cursa este pierduta. Boc, in Parlament: Confruntarea politica trebuie sa fie inlocuita de competitie

“Toti parlamentarii USL sau cei care vor sa fie in continuare in randul Uniunii sunt dispusi sa mearga in fata oamenilor sa fie votati sau sa fie sanctionati de catre acestia. Romanii trebuie sa decida ce este mai bine pentru ei”, a mai spus Ponta.

Suntem de acord cu competitia, si prin asta se pot face alegeri anticipate, dar nu accepta alegerile pentru ca stiu ca aceasta cursa este pierduta. Avem nevoie de o comisie de ancheta privnind modul in care au fost gestionate evenimentele din ultimele zile" a declarat presedintele PDS.

Nu este nicio nenorocire daca Boc nu va ma fi prim-ministru si nici PDL la guvernare si nu este nicio nenorocire daca Ponta nu va fi prim ministru. Singura nenorocire este sa stati pe scaune cand oamenii va doresc afara. USL nu va va solicita nimic in interesul USL, nu vrem sa plecati ca sa venim noi maine, nu vrem sa sprijiniti un guvern USL, va solicitam sa-i lasam pe oameni sa decida cine sa-i condusa in continuare”, a mai declarat liderul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.