Elena Udrea se plange de faptul ca este mereu urmarita si persecutata de presa controlata de Dan Voiculescu.

Udrea sustine ca cea mai mare preocupare cotidiana, la ora actuala, este falsificarea realitatii, in special atunci cand vine vorba de activitatea ei la MDRT.

Elena Udrea se simte ofensata de faptul ca toti cei din presa cred ca beneficiarii contractelor cu MDRT ar fi apropiati ai ei.

Sunt unii a caror singura preocupare cotidiana este falsificarea realitatii. Atunci cand au o tinta, fac tot ce tine de ei pentru a o distruge. Asa se face ca, de mai bine de doi ani, sunt tocata zi de zi cu acelasi subiect al licitatiilor publice, care, conform deontologilor de la trustul lui Voiculescu, ar fi cu „dedicatie” si ar avea beneficiari mai mult sau mai putin apropiati de mine sau de cunoscuti de-ai mei”, scrie Udrea pe blogul ei.

Elena Udrea isi propune sa sparga cateva mituri despre MDRT, care ii afecteaza imaginea.

  • "Miturile MDRT"

1. Ministerul Turismului are al 8-le buget ca marime din Guvern, nu primul, dupa cum se specula.

2. Licitatiile ministerului sunt organizate prin primarii si administratii locale.

3. Numarul de Sali de sport facute de Elena Udrea se ridica la 15.

Dau exemplul celebrelor sali de sport: cand am venit ministru, am gasit mai bine de o mie facute si in jur de 300 in lucru. In mandatul meu, in doi ani, am inceput doar 15 sali de sport!!!”, scrie Udrea.

4. MDRT organizeaza licitatii doar pentru proiectele de promovare turistica si pentru bunuri si servicii destinate bunei functionari a institutiei.

Elena Udrea sustine ca ea nu are nicio legatura cu cine castiga licitatiile facute de minister, desi si-ar dori acest lucru si le sugereaza celor din opozitie sa isi vada de propria lor activitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.