Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat ca este regretabil faptul ca nu i s-a dat posibilitatea de a-si apara pozitia si argumentele in partid, mentionand ca este o zi neagra pentru PSD.

El a criticat modul in care Victor Ponta conduce partidul. Potrivit lui Geoana, partidul pare a se intoarce in "negura perioadei bolsevice".

Presedintele Senatului a spus ca pare ca simpla lui prezenta deranjeaza in PSD.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a cerut, intr-o scrisoare, o noua sedinta a Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala, in care sa se analizeze cazul sau, sustinand ca reuniunea de duminica a CNAIM a fost "nestatutara si ilegala".

"In acest moment, in PSD nu mai decid nici Vintu, nici Gusa, nici UNPR", a adaugat el, citat de MEDIAFAX.

"Le este oare atat de frica de Mircea Geoana incat sa nu ma invite la doua sedinte de BPN in care s-a discutat despre mine? Le este oare atat de frica de Mircea Geoana incat sa nu aiba minima decenta sa ma invite pentru a ma apara?", s-a intrebat fostul presedinte PSD.

Geoana a spus ca in "scenariul" pus la cale de Victor Ponta in ultima saptamana, s-a uitat de ce anume a fost acuzat.
[Citeste si: Inceputul si sfarsitul lui Geoana]

"Care sunt acuzele? Relatia mea buna cu America? Faptul ca nu am vrut sa cedez puterii functia de la Senat? Eventuala mea candidatura? Sau simplul fapt ca exist, ca gandesc, ca vorbesc si ma comport ca un om politic important si matur?", a continuat el.

Ponta a anuntat ca a fost convocat Comitetul Executiv al PSD pentru 22 noiembrie, la sedinta urmand sa fie invitat si Mircea Geoana.

Citeste si: Geoana, executat in stil "stalinist"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.