Consilierul premierului Adreea Paul Vass a declarat ca va candida pentru presedintia Organizatiei de femei a PDL, aratand ca poate intari organizatia, aduce "prospetime" si "chiar Traian Basescu vede o solutie in intarirea organizatiei de femei pentru a reforma partidul".

Andreea Paul Vass a spus ca o definesc curajul, actiunea si performanta si ca doreste sa transmita femeilor din PDL mesajul reintaririi partidului prin dinamism, competitie libera, autentica, de forta.

"A sosit si timpul generatiei mele in devenirea Romaniei. Cred foarte tare in capacitatea femeilor de a relansa cresterea economica. Cred cu tarie ca femeile au resurse nebanuite. Definindu-ma curajul, actiunea si performanta, cred ca pot sa duc Organizatia de femei a PDL in punctul in care sa faca diferenta, sa traseze plusul fata de celelalte partide politice in campania din 2012 si dupa. Mesajul intaririi partidului prin dinamism, prin competitie libera, autentica, de forta este cel pe care doresc sa-l transmit femeilor din PDL. Doresc un parteneriat bazat pe inteligenta", a precizat Andreea Paul Vass pentru MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca organizatia de femei a partidului poate fi "semnificativ intarita" si ca ea aduce "prospetime" in aceasta organizatie.

Andreea Paul Vass a spus ca mai lucreaza la sloganul sub care va candida pentru sefia organizatiei, aratand ca este clar ca "femeia PDL este femeia dreptei".

"Cred ca organizatia poate fi semnificativ intarita si am incredere ca femeile pot sa contribuie la dinamizarea PDL", a mai spus Andreea Paul Vass.

"Chiar si Traian Basescu vede o solutie in intarirea organizatiei de femei pentru a reforma partidul", a adaugat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.