Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri seara, la Realitatea TV, ca va candida independent la alegerile din 2012, dar sprijinit de USL.

  • "Candidatul independent Oprescu Sorin Mircea sprijinit de USL"

"Merg in calitate de independent, ceea ce si sunt de trei ani si ceva, cu sprijinul USL, oferind acest sprijin USL. Speculatiile acestea: unde sa asez sigla aliantei, pe spate, pe piept, pe mana, raman simple speculatii. Am discutat de cel putin doua ori cu copresedintii aliantei si m-au asigurat ca asta va fi un parteneriat, daca va fi, va fi un parteneriat pe program, pe programul pe care am sa-l prezint bucurestenilor de dezvoltare unde dansii vin cu adaosuri si-l completeaza. Atunci in campanie se va numi asa: candidatul independent Oprescu Sorin Mircea sprijinit de USL, daca dansii vor dori sa o faca", a declarat primarul general la Realitatea TV, potrivit MEDIAFAX.

El a negat ca ar fi conditionat candidatura sa sub sigla aliantei de anumite nume care sa figureze pe listele de consilieri generali la viitoarele alegeri locale.


Intrebat daca se teme de un esec candidand sub sigla USL, primarul a raspuns: "Nu mi-e frica de nimic. De ce sa-mi fie teama? De ai mei, unde am stat 17 ani? Cu ce i-am mintit vreodata in 17 ani? Cu nimic. Pentru ce m-am luptat? Ca sa o duca mai bine toti. Mi-au ras in nas. M-au terfelit in toate felurile. Acum patesc la fel. Nu mi-au lasat nici mortii in pace".

Primarul general a exclus posibilitate de a candida din partea PDL, pe motiv ca "este o incompatibilitate de biochimie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.