Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca ar trebui sanctionate prin lege "udrismele", in replica la declaratiile ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea, care l-a numit pe liderul PSD "primul grataragiu al tarii".

"Eu nu ma pot ridica la un nivel atat de elevat ca al doamnei Udrea si al celorlalti. Trebuie sanctionat prin lege udrismul pentru ca exista un fenomen: se taie bani de peste tot, ca e austeritate, de la spitale, de la scoli, de la pensii, ca sa se dea bani la patinoare si la telecabine pentru doamna Udrea. Eu le spun udrisme acestora", a spus Ponta, conform evz.ro.

  • Udrea: Ponta vrea sa fie primul grataragiu politic al tarii

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a scris pe blogul personal ca Victor Ponta l-a dat jos "din invidie" de la sefia PSD Bucuresti pe Marian Vanghelie, intrucat "vrea sa fie el primul grataragiu politic al tarii".

"Sa nu mai poti de ras! Dupa ce i-a tratat pe alegatorii din comuna Tutilati cu mici si bere in dulcele stil pesedist, Ponta i-a indemnat pe acestia sa-i pacaleasca pe pedelisti – cand acestia vor veni cu pungi la ei, sa le primeasca, dar sa voteze cu reprezentantul USL. Pentru ca, nu-i asa?, votul obtinut cu pungi (ca plase a dat destule PSD) este imoral si ilegal. Trag de aici concluzia ca doar micii si berea gratis merita votul cetatenilor, zaharul si faina din punga, nu!”, a scris Udrea pe blog. Ea este de parere ca acesta ar fi motivul pentru care Ponta l-a dat jos de la sefia PSD Bucuresti pe Vanghelie, “tatal actiunilor politice cu gratare fumegande si beri baute din picioare”.

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au participat, sambata, la o serie de actiuni electorale in judetul Neamt, pentru sustinerea candidatului Uniunii, Liviu Harbuz, la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor care vor avea loc in 21 august, conform MEDIAFAX.

Copresedintii USL au avut in program participarea la mitinguri electorale in mai multe localitati din Neamt - Tupilati, Razboieni, Tarpesti, Bodesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.