Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca se discuta in partid despre remaniere, dar aceasta "chestiune este exclusiv" sarcina premierului.

Oltean a fost intrebat daca si cand urmeaza o remaniere ca urmare a analizei gradului de absorbtie a fondurilor europene de catre ministere.

"Premierul e singurul in masura sa faca o analiza foarte serioasa a modului in care la nivelul fiecarui minister fondurile europene au fost absorbite si a modului in care fiecare ministru s-a preocupat si si-a realizat atributiile. E atributul primului-ministru si domnia sa sa si-l exercite. Intrebati-l pe premier. El, singurul, poate sa faca acest lucru", a spus el, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca se discuta in partid despre aceste subiect, Oltean a spus: "Se discuta in partid, dar va spun ca, in momentul acesta, aceasta chestiune este exclusiv in sarcina premierului si nu vrem sa facem o imixtiune".

Premierul Emil Boc le-a reprosat ministrilor ca nu si-au respectat angajamentele privind cresterea volumului de fonduri europene atrase, asumate inclusiv in sedinta de guvern la care a participat si presedintele Traian Basescu, si le-a cerut explicatii, solicitand si un raport in maxim o saptamana.

La discutii au participat ministrii Comunicatiilor, Administratiei si Internelor, Educatiei si Dezvoltarii Regionale, restul institutiilor fiind reprezentate la nivel de secretar de stat.

Boc ia la puricat ministii. Ministerul de Afaceri Europene pe masa de dezbateri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.