Presedintele Traian Basescu a declarat ca Elena Udrea, Anca Boagiu, Catalin Predoiu si Daniel Funeriu sunt ministrii sai preferati, adaugand ca l-a apreciat foarte mult si de Ioan Botis ca ministru, in ciuda modului in care acesta a plecat din Guvern.

Intrebat care este ministrul sau preferat din actualul Cabinet, Basescu a raspuns razand: "Daca as spune ca nu e Elena Udrea, nu m-ati crede, asa ca incep cu Elena Udrea". [Rusine Funeriu! Oare si-ar lua BAC-ul?]

El a mentionat-o, in acest context, si pe Anca Boagiu. "Imi place Anca Boagiu, ca a pus piciorul in prag la Ministerul Transporturilor. Imi place ministrul Justitiei, e un om cu calm, care a reusit in tot viesparul asta din Justitie sa se miste cumva, sa gaseasca niste solutii. Foarte mult imi place ministrul Educatiei, care a tinut foarte mult de lege. El a fost in Comisia prezidentiala de elaborare a Raportului pe Educatie, a lucrat la Presedintie, la proiectul Legii educatiei si, pe urma, cand a fost lucrat la Guvern proiectul legii, l-a sustinut cu onestitate formidabila si acum implementeaza legea, ceea ce e mare lucru", a continuat seful statului, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca acestia sunt "cativa ministri care sunt in regula".

Basescu - sa traiesti bine


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.