Presedintele PSD, Victor Ponta, testeaza pentru doua zile un automobil total electric, cu poluare zero, modelul Citroen Zero, el intentionand sa comande unul la partid, pentru a se deplasa in Capitala.

Ponta a venit la sedinta de marti a Uniunii Social Liberale cu un Citroen Zero, cu motor exclusiv electric, el declarand jurnalistilor ca vrea sa testeze modelul si, eventual, sa comande unul la PSD, pentru a-l folosi in deplasarile prin Bucuresti.

Presedintele PSD a spus ca doreste sa dea "un semnal" si celorlalti colegi din conducerea PSD, pentru a-si achizitiona si ei masini nepoluante.

"Inchipuiti-va cum ar arata Bucurestiul daca in loc de un milion de masini poluante ar avea un milion de masini cu emisii de carbon zero", a afirmat Ponta, transmite MEDIAFAX.

Automobilul testat de Ponta are o autonomie de doua ore sau 100 de kilometri si, spune presedintele PSD, are suficienta "putere" pentru circulatia din Bucuresti.

Intrebat daca, incurajand achizitionarea de automobile electrice, nu se teme de falimentul benzinariilor, Ponta a raspuns: "Nu am eu grija lor".

Presedintele PSD a mai afirmat ca automobilul electric, desi nu ofera "adrenalina" cu care s-a obisnuit in raliuri, are avantajul ca "nu scoate fum in spate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.