Presedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, apreciaza ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii vizeaza viitoarea campanie electorala, avand in vedere ca acesta va detine informatii si date personale ale celor sase milioane de pensionari pe care va incerca sa-i manipuleze.

Intr-un comunicat de presa, deputatul PSD arata ca numirea ca ministru al Muncii a lui Sebastian Lazaroiu, "binecunoscut drept consilierul prezidential al lui Traian Basescu si de multe ori porta-vocea sa atunci cand trebuiau transmise mesaje mai complexe", poate fi un prim pas in ascensiunea ministeriala a unui om de casa al presedintelui Traian Basescu, priceput mai degraba la cercetari sociologice decat la problemele legate de munca si protectie sociala.

"N-ar mira pe nimeni ca Lazaroiu sa emita in curand pretentii de prim ministru, in afara de Boc, fiind unul dintre putinii aghiotanti care i-ar duce la indeplinire planul presedintelui", sustine presedintele PSD Suceava, transmite MEDIAFAX.

El crede ca explicatia numirii lui Lazaroiu la Ministerul Muncii are legatura cu campania electorala.

"Cine isi mai inchipuie ca preocuparile PDL si ale lui Basescu au legatura cu economia, cu criza, cu viata romanilor, se inseala. Prin urmare, Lazaroiu va gestiona un minister mamut, cu o gramada de probleme de rezolvat, dar care detine informatii si date personale despre cei circa sase milioane de pensionari, care voteaza si pe care Lazaroiu va incerca sa ii manipuleze intr-un mod numai de el stiut", mai arata Nechifor.

El atrage atentia ca Sebastian Lazaroiu, un fel de "Scufitul portocaliu", s-ar putea sa schimbe si povestea Albei ca Zapada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.