Adrian Minune renunta la politica, in favoarea carierei de cantaret. El a anuntat, miercuri, ca va demisiona din PSD si din Consiliul Local al comunei Stefanesti.

Adi Minune a devenit consilier local din partea PSD in comuna Ilfoveana Stefanestii de Jos in 2008 si are mandat pana in 2012, transmite Realitatea.


Adi Minune a intrat in atentia ANI si ANAF dup ace s-a constatat ca exista diferente de peste 100.000 de euro intre veniturile dobandite si cele realizate in perioada mandatului de consilier local la CL Stefanestii de Jos, precum si ca a facut tranzactii bancare suspecte de 800.000 de euro.

In urma verificarii, inspectorii de integritate au stabilit si ca exista elemente privind posibila incalcare de catre Adi Minune a obligatiilor fiscale privind veniturile din activitati comerciale, din salarii si din drepturi de proprietate intelectuala, precum si ca s-au incalcat dispozitiile privind declararea in termenul legal, in vederea impozitarii, a dobandirii unui teren arabil in suprafata de 5.000 mp, situat in extravilanul comunei Afumati, achizitionat la data de 23 august 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.