Grupul PSD din Senat o va nominaliza, miercuri, pe Olguta Vasilescu pentru a prelua functia de presedinte al Comisiei de cultura, in locul lui Sergiu Nicolaescu, care a demisionat luni din partid.

Sursele citate au aratat ca decizia inlocuirii lui Sergiu Nicolaescu cu Olguta Vasilescu a fost deja luata la nivelul grupului PSD din Senat.
De asemenea, Vasilescu are si suportul presedintelui PSD, Victor Ponta, pentru a prelua presedintia Comisiei de cultura din Senat.

Inlocuirea lui Nicolaescu cu Vasilescu mai fusese discutata in Biroul Permanent National al PSD, in februarie, dupa ce conducerea PSD ii reprosase regizorului ca ar fi fost lipsit de incisivitate la adresa conducerii societatii publice de televiziune si permisivitatea fata de legea TVR promovata de deputatul PDL Raluca Turcan, transmite MEDIAFAX.

  • Ponta, uimit de gestul lui Nicolaescu

Ponta a afirmat ca regreta plecarea lui Sergiu Nicolaescu din PSD, asa cum regreta plecarea oricarui membru din partid.

"M-a uimit gestul domniei sale, nu stiu ce s-a intamplat de ce a luat aceasta decizie, dar mergem mai departe", a adaugat el.

Ponta a precizat ca nu a mai vorbit cu Sergiu Nicolaescu din luna februarie, cand acesta a fost convocat in Biroul Permanent National al PSD pentru activitatea sa ca presedinte al Comisiei de cultura din Senat.

De ce a demisionat Sergiu Nicolaescu din PSD?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.