Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu despre competitia din PDL arata ca seful statului "este din ce in ce mai mult o leguma politica".

Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Traian Basescu referitoare la Vasile Blaga, Ponta a raspuns: "Domnul Basescu este din ce in ce mai mult o leguma politica. Nu mai are idei proprii, doamna Udrea si grupul mafiot din jurul ei ii pun vorbe in gura. Este tipic pentru un regim autoritar pe final de regim. Daca ati vazut in istorie, astfel de sefi autoritari devin, spre sfarsit, o leguma si apare intotdeauna in jurul lor o femeie puternica sau un grup. Daca ati vazut, domnul Basescu habar nu avea ce vrea doamna Udrea sa faca in Capitala, era total incoerent".

Ponta a sustinut ca Basescu "este din ce in ce mai rupt de realitate" si "uraste din ce in ce mai mult romanii".

"Va termina la fel de urat si de lamentabil cum au sfarsit si alti dictatori. Este un blestem pentru Romania, si cu Carol al II-lea, si cu Nicolae Ceausescu s-a intamplat ca la finalul carierei politice au aratat la fel, cu doamne care le spuneau ce sa faca si grupuri in jurul lor", a mai spus Ponta, transmite MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.