Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, scrie, marti, pe blogul sau, ca bucurestenii sunt cei care, printr-un referendum, trebuie sa decida cum va arata Legea Capitalei, si nu "o mana de politicieni misogini", "o gasca de barbati" care s-a format pentru a apara Bucurestiul de o femeie.

"Cand am venit in fruntea PDL Bucuresti, am spus ca prioritatea partidului, in mandatul meu, va fi repunerea bucuresteanului in postura de decizie. Mai mult, am spus ca nicio masura importanta nu se va mai lua fara a se face o consultare prealabila cu cetatenii. Am mers pana acolo incat am decis ca inaintea tuturor sedintelor CGMB sa fie vazute si punctele de vedere ale bucurestenilor. Cu atat mai putin, nu ar trebui sa-si imagineze cineva ca un act normativ atat de important precum Legea Capitalei ar putea fi trecut prin Parlament fara consultarea cetatenilor", scrie Udrea pe blogul sau.

Udrea sustine ca PDL isi doreste acest referendum, pe de o parte, pentru ca bucurestenii stiu cel mai bine care le sunt problemele si cum trebuie ele rezolvate, iar pe de alta parte, pentru ca democrat-liberalii cred ca propunerea pe care le-o fac cetatenilor Bucurestiului reprezinta solutia pentru dezvoltarea si modernizarea orasului, transmite MEDIAFAX.

In opinia sa, Legea Capitalei este un demers ce trebuie sa apartina bucurestenilor, care trebuie sa spuna cum vor sa arate orasul, trebuie consultati cu privire la problemele cele mai importante. Udrea mentioneaza ca sunt raspunsuri care se lasa asteptate de ani de zile, pentru ca factorii de decizie nu i-au intrebat pe bucuresteni, asa cum incearca PDL sa faca acum.

"Suntem partidul care a castigat atatea batalii electorale pe muchie de cutit. De cele mai multe ori pornind cu sansa a doua. Asa ca nu avem cum sa ne temem de un referendum, asa cum absurd sugereaza unii", mai sustine liderul PDL Bucuresti.

Elena Udrea isi exprima bucuria pentru succesul pe care il are "Bucurestiometrul", avand in vedere ca, in doar o zi de la lansare, sunt aproape 200 de probleme semnalate si peste 150 de comentarii pe blog, ceea ce arata ca bucurestenii sunt interesati de orasul lor.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.