Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, considera ca nu vor fi alegeri corecte anul viitor, "avandu-l pe Traian Basescu presedinte si un Guvern PDL".

" Eu nu cred ca avandu-l pe Traian Basescu presedinte si un Guvenr PDL vom avea alegeri corecte. (...) Una din temerile noastre este ca, avand si administratia si banii in mana, PDL - chiar si cu doar 10 la suta - poate sa ne impiedice de a forma guvernul in 2012 si sa ne duca sub 50 la suta cum a mai facut (...) ", a declarat, vineri seara, la Oradea, Adrian Nastase, referindu-se la modul in care PDL, dupa alegerile prezidentiale din 2009, a format o majoritate parlamentara prin crearea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

El a spus ca opozitia va trebui sa intervina si pe plan extern.

"Va trebui sa intervenim si pe plan extern, caci Guvernul a trimis deja la Comisia de la Venetia un proiect privind votul prin corespondenta in legatura cu care nu a consultat pe nimeni", a spus Nastase, citat de MEDIAFAX.

El a adaugat ca Guvernul a inceput demersuri si pentru implementarea sistemului de vot electronic, tot fara consultarea opozitiei, contactand deja in acest sens "o firma din America si una din Polonia", fara insa a da si alte amanunte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.