Potrivit avocatului sau,Omar Hayssam este incarcerat inca din 2008 si trebuie sa ispaseasca o pedeapsa de 4 ani,pentru infractiuni la legea sigurantei statului.

Ion Cazacu, avocatul care il apara pe Omar Hayssam in procesul in care acesta este acuzat de inselarea mai multor firme de leasing cu capete de tractor Volvo, pe care le-a exportat cu acte false in Siria si Egipt, a facut aceste afirmatii la Curtea de Apel Bucuresti, informeaza MEDIAFAX.

Aparatorul a precizat ca a depus la instanta un document provenit, la cererea familiei sirianului, de la Procuratura generala din Siria prin care se atesta "negru pe alb" faptul ca Omar Khaled Hayssam executa o pedeapsa de patru ani intr-o inchisoare din Republica Siriana.


Acest document contine toate elementele de autenticitate astfel ca nu poate fi pusa la indoiala informatia furnizata, a subliniat Ion Cazacu.

In acest context, el a spus ca va fi reluata procedura de citare a clientului sau datorita faptului ca acum s-a dovedit concret ca acesta este in Siria si ca este incarcerat.

Urmatorul termen de judecata in acest proces a fost stabilit pentru 28 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.