"Ne-am facut inca o data de ras" zice Ponta, vizavi de pozitia noastra in conflictul din Libia."Smecheria romaneasca nu functioneaza la nivel international."

Liderul PSD nu a lasat nesanctionate nici de aceasta data afirmatiile de aseara ale presedintelui Traian Basescu, opinand ca : "Din pacate, domnul Basescu crede ca pe plan international smecheria din Romania se poate aplica. Acolo, de fiecare data, smecheriile si toate aceste aranjamente tip Basescu nu au functionat. Ne-am facut de ras inca o data", vitupereaza Ponta, citat de MEDIAFAX

"Sper, in curand, sa avem un presedinte care sa fie serios si bagat in seama pe plan international, asa cum imi doresc si pe plan intern cat mai curand sa avem un Guvern care sa se ocupe de romani", a adaugat Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica seara, la RTV, ca pozitia oficiala a Romaniei in problema Libiei se va exprima dupa aprobarea de catre NATO a directivei de executie a planificarii operatiunii din Libia.

"Nu e nici acum o pozitie oficiala. Nu ati inteles. Am exprimat niste puncte de vedere, atat cat pot fi facute publice atunci cand este vorba de NATO, iar pozitia oficiala a Romaniei va fi dupa ce se adopta directive de executie a planificarii, care si acum e in discutie", a specificat Traian Basescu, in timpul unei interventii telefonice la Realitatea TV.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.