Europarlamentarii si familiile acestora isi pot face de acum operatii estetice pe banii nostri, dupa ce cheltuielile medicale ale PE s-au extins in acest sens.

Bugetul medical pentru membrii Parlamentului European s-a extins pentru a cuprinde ingrijri medicale cosmetice, cum ar fi operatii de reducere a sanilor, epilari sau masaje.

Doua treimi din cheltuielile medicale ale europarlamentarilor sunt acoperite de banii contribuabililor, in unele cazuri, chiar 100% din aceste cheltuieli se trag din banii nostri, iar unele din serviciile de care benficiaza alesii nostri sunt:

  • retete compensate pentru Viagra;
  • medicamente pentru tratarea dependentei de droguri;
  • trantamente impotriva imbatranirii;
  • 21 de zile se spa pe an pentru fiecare europarlamentar.

Bugetul PE pentru cheltuieli medicale este acum 3.4 milioane de euro.

Este o suma colosala si fiecare banut vine din partea contribuabililor, iar taxele cresc in fiecare an. Sistemul European este abuziv”, sustine Nikki Sinclaire, un europarlamentar independent din Marea Britanie.

  • Elena Basescu se va bucura

Un europarlamentar care probabil va profita la maxim de aceasta noua “oferta” a PE va fi fiica presedintelui, Elena Basescu, cunoscuta deja pentru interventiile chirurgicale si tratamentele de infrumusetare.

In 2001, cand avea 20 de ani, fiica presedintelui si-a modificat forma nasului si si-a tatuat conturul buzelor, potrivit tabloidelor. Se pare ca Elena a dorit sa scape de un complex legat de profilul ei, operatia a avut loc la Bacau si a costat-o putin peste 1000 de euro. In 2007, Elena a mai "lucrat" putin la buze, potrivit Cancan. Se pare ca EBA foloseste frecvent acid hialuronic pentru a avea buzele pline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.