Planul lui Vadim este ca odata ajuns la putere sa scoata ungurii in ilegalitate, iar pe membrii UDMR sa ii expulzeze din tara.

Nu doar liberalii sunt deranjati de protocolul dintre PSD si PRM. La randul lor, maghiarii sunt tentati sa inchida definitiv usa USL, care i-a curtat in repetate randuri in ultima vreme.

In zona opozitiei sunt „foarte multe lucruri neclare", crede Kelemen Hunor, candidat la sefia Uniunii. El spune ca pana nu va avea un raspuns la intrebarea „ce se intampla intr-o alianta unde pe usa din spate intra si PRM", nu considera ca Uniunea ar trebui sa caute alti parteneri de coalitie.

Pe Vadim nu-l deranjeaza insa ca USL sa se apropie de unguri, intrucat el le-a pregatit deja acestora un plan: „Cand venim noi la putere, intr-un fel sau altul, ungurii vor fi scosi in ilegalitate, iar mafiotii din UDMR, expulzati din tara. Sunt niste impostori".

In ceea ce-i priveste pe liberali, acestia cred ca viitoarele discutii/tatonari in zona UDMR nu vor fi neaparat afectate de intrarea peremistilor in peisaj, intrucat ce se intampla la nivel central „e cu totul alta poveste", sustine Dan Motreanu.

PRM vrea alianta cu PSD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.