Liderii PRM doresc ca, pana la sfarsitul anului, sa incheie in fiecare judet protocoale de colaborare cu social-democratii.

Sambata, la Ilfov, organizatia judeteana a PSD a semnat un protocol de colaborare cu organizatia PRM Ilfov. Liderul local al peremistilor, Marius Marinescu, spune pentru gandul ca, pana la sfarsitul anului, vor fi semnate astfel de documente in toate judetele tarii. "Nu-i normal ca dupa asta sa semnam si un protocol la nivel national?!" se intreaba retoric vicepresedintele PRM. "Nu" ii raspunde, categoric, Ponta de la Bucuresti.

Protocolul - valabil pana la 31 decembrie 2019 - stipuleaza ca organizatiile ilfovene ale celor doua partide se vor sprijini reciproc la alegerile locale, la cele pentru Parlamentul Romaniei, Parlamentul European, precum si la alegerile prezidentiale.

Vadim, prezent si el la nasterea protocolului, a mers mai departe cu agenda, anuntand ca, pana in sarbatorile de iarna, conducerea tarii va fi alta. "Anul nou ne va apuca la Palatul Cotroceni cu o alta formula; si nu numai la Palatul Cotroceni, ci si in Parlament", a prezis Vadim, cerand opozitiei "sa se inchege", "sa se coaguleze", acest fenomen urmand sa ia in calcul si PRM-ul. "Iar daca nu pe noi, atunci electoratul nationalist, care are mai mult de 15% si nu pleaca precum fulgul pe apa, de la o alegere la alta, stanga-dreapta, cum bate vantul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.