Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, care a facut un atac de cord, joi seara, la scurt timp dupa ce Tribunalul Arges a decis arestarea sa preventiva, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce i-au fost facute prime investigatii la Spitalul Judetean din Pitesti.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanta Arges, Gabriel Popa, seful CJ Arges a fost trimis cu o ambulanta, in jurul orei 20.20, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru investigatii suplimentare.

"Sotii Nicolescu au fost preluati de ambulantele noastre de la Tribunalul Arges dupa ce echipajele medicale le-au acordat primele ingrijiri si i-au stabilizat. Ambii au fost dusi la Spitalul Judetean din Pitesti, unde au fost supusi unor investigatii. Nu cunosc daca domnul Nicolescu figureaza in evidentele medicale cu antecedente in acest sens si nu stiu daca acesta a mai suferit o asemenea afectiune. In acest moment o ambulanta a serviciului nostru a plecat cu presedintele Consiliului Judetean spre Spitalul Floreasca", a spus dr. Gabriel Popa.

Constantin Nicolescu, a fost stabilizat in cursul noptii, este constient si va supus unor investigatii suplimentare pentru ca medicii sa vada care este starea organelor interne sau daca sunt tulburari de coagulare, a declarat, pentru MEDIAFAX, medicul Serban Bradisteanu.

In cazul in care rezultatele sunt bune si nu este niciun risc vital, el ar putea fi operat pe cord deschis la inceputul saptamanii viitoare. Daca rezultatele vor arata alte probleme urgente. care i-ar pune pacientului viata in pericol, acesta va fi operat mai devreme, a spus Serban Bradisteanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.