Deputatul Liana Dumitrescu are o boala cerebrala rara, cu evolutie fulminanta sub tratament, ceea ce a facut imposibil transferul in alta clinica, iar starea ei este in continuare foarte grava, functiile vitale fiind sustinute cu ajutorul aparatelor, a declarat, miercuri, managerul Spitalului Elias.

"Este vorba de o boala acuta mai rara. Tot ceea ce s-a facut in Spitalul Elias este in conformitate cu ghidurile internationale. Am facut si facem un efort enorm pentru viata acestei tinere. A fost consultata de mai multe echipe de specialisti, iar analizele s-au facut atat in tara, cat si in strainatate", a spus managerul Spitalului Elias, profesorul Doina Dimulescu, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

Potrivit acesteia, deputatul Liana Dumitrescu a primit tratament imediat dupa internarea ei in Spitalul Elias, in 18 ianuarie, dar boala a avut o evolutie extrem de grava.

Deputatul Liana Dumitrescu, in stare critica

Intrebata daca a refuzat sa dea dosarul medical al Lianei Dumitrescu, asa cum sustine familia acesteia, managerul Spitalului Elias a spus ca initial solicitarea a fost facuta de o persoana care nu era ruda cu deputatul.

Doina Dimulescu a adaugat ca prima copie dupa dosarul medical al Lianei Dumitrescu i-a fost inmanata mamei acesteia la 24 de ore dupa internare. Ea a mai spus ca dosarul medical are 150 de pagini si, ca sa dai solicitantului o copie de pe un astfel de document, el trebuie completat.

"Stim ca este foarte greu pentru un parinte sa accepte ca fiica de 38 de ani are o boala atat de grava. Toti suntem parinti si intelegem acest lucru, dar vreau sa asigur familia ca am facut tot ceea ce se putea, dovada in acest sens stau toate actele medicale si rezultatele investigatiilor facute in strainatate si in tara", a mai spus managerul Spitalului Elias.

Doina Dimulescu a precizat ca mai multe informatii despre numele bolii de care sufera deputatul Liana Dumitrescu si modul in care aceasta se manifesta nu pot fi facute publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.