Social-democratii condamna atitudinea PDL prin care, spun ei, "isi ia prizonieri" proprii parlamentari, prin interdictia de a-si exprima votul pe motiunea de cenzura initiata de Opozitie.

"Vom contracara, prin orice metoda, gestul las si iresponsabil al PDL de a-si lua prizonieri proprii parlamentari. Interdictia acestora de a vota - pana la urma pot vota cum cred ei ca e mai bine - la motiunea de cenzura este un gest de lasitate, de dispret fata de oameni si de ticalosie, cu care Guvernul Boc ne-a obisnuit in aceasta perioada, un guvern care a fost instituit prin frauda, santaj si coruptie, si care incearca sa ramana la putere prin acest procedeu nedemocratic si periculos pentru viata de zi cu zi", a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta, citat de Realitatea.

  • Au strans deja 10 voturi

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al formatiunii, ca social-democratii au obtinut deja zece voturi pentru motiunea de cenzura de la parlamentarii puterii.

Liderul PSD considera ca este important ca social-democratii, in cele doua zile care au mai ramas pana la dezbaterea si votarea in Parlament a motiunii de cenzura, sa obtina si cele cateva voturi care le mai lipsesc pentru a trece demersul anti-guvernamental, transmite AGERPRES.

El i-a indemnat pe social-democrati sa fie seriosi si sa nu se uite ''la toate concentrarile de forte'' ale PDL.

''Inteleg ca o sa blocheze manifestantii doamna Udrea, probabil se va aseza in fata autobuzelor'', a mai spus liderul PSD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.