Masina cu care liderul PSD, Victor Ponta, participa la Raliului Iasiului s-a rasturnat intr-un viraj, insa atat acesta, cat si pilotul Edwin Keleti nu au fost raniti.
Potrivit MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Raliului Iasiului, Florin Briaur a precizat ca incidentul s-a petrecut in localitatea Cioca-Boca, de langa municipiul Iasi.

"Nu s-a intamplat absolut nimic. Masina a iesit in decor si s-a rasturnat. Nu a fost nici o problema. Atat pilotul Keleti, cat si Ponta au scapat fara niciun fel de rani in urma incidentului", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Raliului Iasiului, Florin Briaur.

La randul sau, Victor Ponta a declarat unui post local de televiziune ca incidentul s-a petrecut intr-o curba, unde masina s-a rasturnat de mai multe ori.

"Ma simt foarte bine, nu am patit absolut nimic. Incidentul s-a produs intr-o curba, din vina noastra. La un viraj ne-am rasturnat de cateva ori si am ajuns in sant",
a spus Victor Ponta. El a adaugat ca in urma accidentului a decis sa plece vineri seara spre Bucuresti, desi initial hotarase sa ramana si sambata la Iasi. "Mi-am schimbat planurile. Plec in seara asta (vineri seara - n.r.) spre Bucuresti, si nu maine (sambata - n.r.), cum programasem initial”, a declarat Victor Ponta.

Liderul PSD Victor Ponta a participat, vineri dupa-amiaza, la Raliul Iasiului, fiind copilot, iar la un moment dat, in timpul cursei, masina in care se afla acesta a derapat si a iesit in decor, unde s-a rasturnat.

Victor Ponta este cunoscut pentru pasiunea pentru baschet si raliuri. In 2008, Ponta a fost campion national de raliuri, la Cupa Dacia Ursus, in echipaj cu Edwin Keleti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.