PNL considera ca formula cea mai adecvata acum o reprezinta refacerea majoritatii parlamentare din toamna anului 2009, care a condus la succesul motiunii de cenzura depuse atunci si la demiterea Guvernului Boc, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele liberal Varujan Vosganian.

"Socotim ca formula cea mai adevcata e refacerea majoritatii parlamentare din toamna anului trecut, care a dus la succesul acelei motiuni", a spus Vosganian, citat de MEDIAFAX.

El a aratat ca nu are in vedere si persoana premierului nominalizat atunci, respectiv Klaus Iohannis, Vosganian subliniind ca primarul Sibiului ramane una dintre solutii, dar ca nu doreste sa personalizeze.

Vosganian a mai aratat ca, in eventualitatea in care motiunea de cenzura va trece, PNL si PSD vor merge impreuna la Cotroceni pentru a sustine o singura formula de premier si de Guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.