Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, la inceputul Consiliului National al partidului, ca PC a decis sa se alature demersului de suspendare a presedintelui Traian Basescu, considerand ca seful statului a incalcat Constitutia.

Constantin a precizat ca Biroul Politic al partidului, intrunit inainte de Consiliul National, a aprobat o hotarare in acest sens, fiind un "demers normal si firesc".

"Consideram ca acest demers este facut pentru ca Traina Basescu a incalcat grav Constitutia, si nu datorita unori rafuieli personale sau dispute la nivel personal", a mai declarat liderul PC, citat de MEDIAFAX.

Consiliul National al PC si-a inceput, vineri, lucrarile, pe ordinea de zi aflandu-se modificarea Statutului, raportul de activitate al presedintelui, convocarea unui Congres extraordinar in primavara anului 2011 si prezentarea principiilor de guvernare ale PC.

[VIDEO] Basescu, pe punctul de a fi suspendat?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.