Nu exista formula de guvernare intre PNL si PDL, in acest mandat parlamentar, in acest prezent al istoriei, a declarat astazi Presedintele PNL, Crin Antonescu, in discursul de la inceputul DP.

"Va propun sa spunem clar ca nu exista formula de guvernare intre PNL si PDL, in acest moment, in acest mandat parlamentar, in acest prezent al istoriei despre care vorbim, nu in ceea ce poate crede cineva ca va ramane sau va fi PDL dupa ce purgatoriul sau purgatia Opozitiei va mai scoate ceva culoare din el", a sustinut Crin Antonescu, in fata membrilor DP, reuniti la Mamaia, Constanta.

Presedintele PNL a mentionat faptul ca liberalii sunt obligati sa caute o formula realizabila pentru a da jos Guvernul Boc si pentru a-l inlocui, "nu cu un nou joc al domnului Basescu, ci cu o majoritate si cu o formula foarte clara" pe care sa i-o impuna presedintelui, potrivit MEDIAFAX.

"Asadar cred ca noi suntem la o rascruce in primul rand noi insine, daca intelegem ca acum trebuie sa jucam la alt nivel, atat noi ca partid, care la urmatoarele alegeri sa intelegem ca noi ne batem ca sa guvernam castigandu-le, si nu alaturandu-ne unui castigator, si in acest moment pana la alegeri trebuie sa jucam de data aceasta pentru ceea ce inseamna interesul public intr-o tara aflata intr-o situatie de urgenta. Trebuie sa decidem ce vrem. Vrem sa facem politica asa cum s-a fact pana acum, adica undeva in spatiul micilor intelegeri in care la figurat nu moare nimeni niciodata si nici macar nu e nimeni compromis de-adevaratelea niciodata, sau vrem sa facem o altfel de politica", a adaugat Antonescu.

Acesta a subliniat ca probabil in zilele care urmeaza, "cantecele de sirena, de la Traian Basescu la Raluca Turcan, se vor inteti".

PNL si Guvernul din umbra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.