Fostul premier Radu Vasile este internat la Spitalul Universitar de Urgenta pentru probleme gastro-intestinale care au aparut dupa un tratament cu citostatice. Acesta a fost diagnosticat cu cancer la colon cu mai mult timp in urma, au declarat apropiati ai familiei.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), medicul Bogdan Popescu, a confirmat faptul ca Radu Vasile este internat in unitatea sanitara din data de 30 iulie, pentru probleme gastro-intestinale. Acesta a precizat insa ca nu poate da mai multe informatii despre starea acestuia, deoarece fostul premier a cerut discretie.

Pacientul este in curs de echilibrare si ar putea fi externat pana la sfarsitul saptamanii, a adaugat medicul.

Apropiati ai familiei au declarat, pentru MEDIAFAX, ca politicianul a fost operat in Israel de cancer la colon, unde a urmat si un tratament cu citostatice. Joi seara acestuia i s-a facut rau, acuzand stari de voma, dar si o stare generala foarte proasta, fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

"Este firesc ca dupa citostatice starea pacientului sa fie tot mai greu de suportat", au explicat specialisti.

Dupa ce starea lui Radu Vasile va fi echilibrata, acesta va merge din nou la clinica din Israel pentru continuarea tratamentului, au mai spus apropiati ai acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.