Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea a declarat ca pana pe 2 august echipa de conducere a filialei trebuie sa vina cu propuneri de reorganizare, ea fiind de parere ca democrat-liberalii bucuresteni trebuie sa revina la modelul de politica promovat de Traian Basescu.

"Misiunea mea la conducerea organizatiei de Bucuresti nu este aceea de a candida la Primaria Capitalei. Imi doresc sa reusim sa recastigam increderea bucurestenilor si sa reusim sa ne intoarcem la modelul Traian Basescu, un model de politica pe care partidul l-a promovat in perioada in care Traian Basescu a condus organizatia Bucuresti si care a apropiat foarte mult PD-ul de bucuresteni. Ne dorim sa reusim sa recapatam increderea acestora si sa promovam proiecte de interes comun atat pentru noi, cat si pentru bucuresteni impreuna", a declarat Elena Udrea, duminica, dupa ce a avut prima intalnire cu membri ai organizatiei PDL Bucuresti in calitate de presedinte, relateaza NewsIn. [Elena Udrea ravneste Primaria generala Bucuresti?]

Astfel, Udrea a precizat ca si-a propus, alaturi de colegii sai, ca pana pe 2 august sa vina cu variante de reorganizare a PDL Bucuresti astfel incat partidul sa acopere toate domeniile de interes pentru cetatenii Capitalei. "Vrem sa fim cat mai aproape de oameni, sa ajungem din nou pe strada intre bucuresteni, iar un alt aspect important caruia i-am alocat foarte mult timp din discutia noastra este acela al atragerii de noi membri. Va fi un departament care se va ocupa cu atragerea de noi membri, cu apropierea de societatea civila pe care, de asemenea, in ultimii ani am indepartat-o, si cu prezenta PDL Bucuresti pe internet, acolo unde sunt foarte multi care odata au fost alaturi de noi si acum, din cauza faptului ca de-a lungul ultimilor ani nu am reusit sa fim la fel de activi si la fel de apropiati fata de ei, s-au retras si astazi asteapta sa vada ce facem in continuare. Fata de acestia vom avea un proiect separat, vom incerca sa le recastigam atentia si apoi increderea", a explicat Elena Udrea.

Noul lider al PDL Bucuresti a propus ca organizatia sa-si deschida portile pentru toti cei care au un proiect pentru Capitala pe care doresc sa-l promoveze, avand in vedere ca PDL are majoritatea in Consiliul General, in Parlamentul Romaniei, are si Guvernul, astfel ca poate promova si sustine demersuri in favoarea cetatenilor.

  • Udrea vrea sa recastige increderea bucurestenilor

Ea a precizat ca primul lucru pe care membrii PDL Bucuresti l-au facut duminica a fost sa inventarieze problemele majore ale bucurestenilor, pentru care democrat-liberalii vor trebui sa gaseasca solutii, apreciind ca cele mai importante sunt doua: pretul gigacaloriei si organizarea administrativa a Capitalei. "Suntem constienti ca la momentul acesta PDL a pierdut o parte din sprijinul bucurestenilor si ne dorim ca prin activitatea noastra, prin deschiderea partidului catre oameni noi sa reusim sa recastigam suportul lor", a precizat noul lider al organizatiei de Bucuresti.

Udrea a precizat ca PDL va sustine in CGMB proiectele initiate de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, daca acestea sunt in favoarea bucurestenilor. "Ne-am propus ca inainte de fiecare sedinta de Consiliu General sa analizam lista cu propunerile din respectiva sedinta si in mod public PDL sa declare si sa argumenteze sustinerea fata de un proiect si nesustinerea fata de altul, astfel incat bucurestenii sa vada in mod transparent care sunt argumentele pentru care suntem pentru anumite proiecte si ce ne determina sa fim impotriva altor proiecte care vor fi propuse de catre primarul general", a explicat ea.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...


In plus, Elena Udrea a precizat ca doreste o mai buna colaborare intre Consiliile de sector, Consiliul general si Parlament, astfel ca PDL sa sustina coerent proiectele pentru Bucuresti.

"PDL Bucuresti a trecut din acest moment la treaba, ne propunem apropierea de bucuresteni, sa rezolvam problemele bucurestenilor impreuna cu ei, sa pornim de la semnalarea solutiilor de catre ei"
, a mai spus Udrea, apreciind ca marea problema a cetataenilor din Bucuresti este ca nu li se cere parerea in legatura cu dezvoltarea Capitalei.

"Este un oras care a crescut foarte mult in ultimul timp, este capitala cu cea mai mare rata de dezvoltare la nivel european, trebuie sa PDL sa se adapteze la acest nou context, sa fie un partid dinamic si sa reusasca sa faca echipa intai cu bucurestenii si apoi la nivelul organizatiei", a fost mesajul final transmis de noul presedinte PDL Bucuresti.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.