Presa analizeaza sondajul efectuat de IPP, potrivit caruia optiunile alegatorilor pentru PD-L au scazut la 12%, adica mai putin de 50% din voturile obtinute in 2008.
Astfel, Romania Libera spune ca Guvernul Boc devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament si ca nici presedintele Traian Basescu nu mai are sprijinul romanilor, 65% dintre acestia declarandu-se de acord cu demiterea lui, potrivit NewsIn.

Si Evenimentul Zilei scrie ca 65% dintre romani l-ar demite pe Traian Basescu, iar democrat-liberalii au ajuns sa reprezinte doar 12% in preferintele alegatorilor, potrivit unei cercetari sociologice realizate de Institutul pentru Politici Publice (IPP).

Jurnalul National scrie la randul sau ca daca partidele de opozitie ar organiza din nou un referendum pentru demiterea lui Traian Basescu, 65% ar vota pentru, 17% impotriva, iar 18% s-ar abtine, potrivit unui studiu al IPP DATA Research.

Gandul relateaza ca, dupa ce au constatat prin propriile sondaje ca au pierdut zece procente in doar doua luni, pedelistii primesc inca o veste dura: Basescu mai este agreat de doar 19% din electorat, iar PDL - de 12%., in articolul "Majoritatea romanilor l-ar demite pe Basescu, pedelistii au dat cu capul de pragul de jos. Preda cere schimbarea urgenta a lui Boc".

Evenimentul Zilei scrie si despre noua sefa a PDL Bucuresti, Elena Udrea, care nu exclude candidatura la Primaria Generala, in 2012, dar spune ca sustine "o competitie interna pentru toti doritorii".

Gandul se arata interesat si de faptul ca populatia va mai putea cumpara Algocalmin numai cu reteta de la medic, de la sfarsitul lui 2010, potrivit deciziei Agentiei Nationale a Medicamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.