Eurodeputatul PDL Monica Macovei a declarat, duminica seara, ca premierul Emil Boc ar fi trebuit sa fie mai ferm in demersurile de restructurare si ca acum "trebuie sa taie la sange si sa dea afara in jurul lui".

Intrebata, intr-o emisiune la Realitatea TV, daca apreciaza ca premierul Emil Boc ar trebui sa plece din fruntea Guvernului odata cu evaluarea Executivului din toamna, Monica Macovei a precizat: "Nu putem raspunde asa". "Emil Boc ar fi trebuit sa fie mai ferm, trebuie facuta restructurarea bugetara, a vrut s-o faca si vrea s-o faca, dar nu e suficient de ferm. Trebuie sa fie ferm si sa taie la sange si sa dea afara in jurul lui", scrie NewsIn.

De asemenea, eurodeputatul PDL Cristian Preda a afirmat, in legatura cu eventualele remanieri din toamna, ca "lucrurile trebuie masurate cu atentie", dar ca remanierile sunt treaba premierului Emil Boc. El a amintit ca l-a criticat in trecut pe ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, adaugand ca acesta are o problema daca legea educatiei nu trece de Parlament. "L-am criticat pe Funeriu la un moment dat, pentru ca nu negociase legea educatiei, dar a trecut peste bacalaureat si peste toate dificultatile cu brio. Trebuie vazut daca trece legea, daca nu trece, are o mare problema", a comentat democrat-liberalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.