Dupa ce au vazut ca deputatul Sever Voinescu isi critica din cand in cand foarte dur partidul, liberalii ii fac o oferta cel putin greu de ignorat.

Initiatoarea ofertei de schimbare politica este deputatul PNL Diana Tusa care ii sugereaza lui Voinescu, actual deputat PDL sa renunte la partidul sau si sa se alature liberalilor, acolo unde ii este intradevar locul. [Boc, atacat de propriii colegi. Cauza: TVA-ul]

Am observat atitudinea dumneavoastra din ce in ce mai critica la adresa Guvernului Boc-Udrea. Nu acest lucru ma surprinde. E clar ca, pentru un om cu judecata, nici nu se poate sa aveti o altfel de parere. E cel mai slab guvern din ultimii 20 de ani! Asadar, aici suntem de acord! Tocmai de aceea, pentru a fi credibil in critica pe care o faceti la adresa Guvernului Boc- Udrea, va invit sa o faceti pe fata, din Opozitie. Stiu ca in inima dumneavoastra sunteti un liberal, iar locul unui liberal se afla in PNL. Asadar, va invit in PNL, acolo unde se afla adevarata OPOZITIE, sa criticam in mod real acest Guvern si sa-i aratam solutiile liberale de iesire din criza provocata de el insusi”, scrie Tusa pe blogul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.