UNPR ar putea avea ca imn de partid melodia populara "Noi suntem romani", iar alegerile pentru conducerea formatiunii sa vor desfasura la Cercul Militar din Bucuresti, au declarat pentru NewsIn surse parlamentare din UNPR.

Alegerile pentru conducerea formatiunii se vor desfasura sambata la Cercul Militar (Casa Armatei), de la ora 12.00, in timp ce lansarea publica a UNPR va avea loc in Piata Revolutiei de la ora 14.00, unde vor canta mai multe formatii de muzica populara si pop, dar si Ansamblul Armatei care ar fi fost contractat de UNPR.

In cadrul conferintei ar urma sa candideze pentru functia de presedinte al UNPR fostul lider al social-democratilor, Marian Sarbu, in timp ce actualul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, ar viza functia de presedinte executiv. De asemenea, senatorul Cristian Diaconescu ar putea candida pentru functia de presedinte de onoare, iar Neculai Ontanu pentru postul de secretar. Liderul grupului independentilor din Senat, Liviu Campanu, deputatii Ioan Munteanu si Valeriu Steriu ar putea candida pentru un post de vicepresedinte, transmite NewsIn.

Tribunalul Bucuresti(TB) a admis pe 20 aprilie cererea parlamentarilor independenti, de inregistrare a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), insa decizia nu este definitiva. Structura de conducere a viitoarei constructii politice va fi formata dintr-un presedinte de onoare, un presedinte al partidului, un presedinte executiv si opt vicepresedinti, care vor coordona regiunile de dezvoltare, precum si un secretar general. Forul central de conducere va fi denumit Birou National sau Birou Politic National, iar structura mai larga de conducere va fi un Comitet la nivel national, care-i va include pe presedintii de filiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.