Intr-o emisiune televizata, Primarul Constantei si-a exprimat bucuria fata de decizia CCR de a declara neconstitutionala legea ANI.

"M-a umflat rasul. Imi pare rau ca trebuie s-o spun acum cand inca n-au trecut 40 de zile de la Inviere. Dar uite asa o sa-i ia dracu' pe toti pe rand. Pe toti cei care fac rau cu buna stiinta, Dumnezeu ii trimite jos, nu-i ia sus la el. Pe pamant se intampla toate", a declarat Mazare la Realitatea TV, potrivit NewsIn.


Primarul Constantei a spus ca sesizarile ANI depuse la Parchet impotriva sa au fost facute fara temei si pentru ca "dadea bine" si ca era la moda ca el sa fie "tavalit". Mazare s-a aratat nemultumit de faptul ca a furnizat toate documentele cerute de ANI, dar acestia nu i-au dat niciun raspuns.

"Le-am dat celor de la ANI de sase luni de zile toate documentele si nu mi-au dat niciun raspuns. Cam de cinci-sase luni eu le-am prezentat - ca ma luasera in cercetare pentru avere, va aduceti aminte ca am fost la Bucuresti, m-ati si filmat cand plecam de acolo cu masina - toate documentele pe care le-au cerut. Tot, tot ce au cerut. Si de atunci - liniste! Am dat telefon, am facut si in scris catre ANI sa-mi comunice la ce concluzie au ajuns si inspectorul respectiv i-a raspuns avocatului ca n-a mai lucrat la dosar!", a mai spus pesedistul.

El a acuzat ca cei de la ANI ar fi "papusati" de Traian Basescu. "Sa va spun eu de ce n-au mai lucrat: ca toate actele sunt beton, dar nu puteau sa dea rezolutie ca i-a iesit bine la socoteala. Ca nu-i dadea voie al de sus, care-i papuseaza. De aia nu au mai dat niciun raspuns. Chiar voiam sa fac un scandal pe tema asta, dar le-a dat-o altul mai bine", a mai comentat edilul constantean.

La remarca moderatorului ca poate ANI ii va da totusi un raspuns, Mazare a spus ca nu mai asteapta nimic de la inspectorii de integritate. "Sa fie sanatosi, oricum i-a luat dracu' Ce sa mai dea?", s-a intrebat el retoric. [Lovitura sub centura: Declaratiile de avere, secretizate]

In vara anului trecut, ANI a anuntat ca a declansat proceduri impotriva lui Mazare. Inspectorii au sustinut ca primarul nu si-a declarat averea si s-ar fi aflat in stare de incompatibilitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.