Judecatorul Florin Costiniu a fost suspendat din functie, prin decizia Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, ca urmare a punerii in miscare a actiunii penale pe numele magistratului, anunta CSM.

Potrivit anuntului CSM, Costiniu a fost suspendat in baza articolului 62, alineat 2, din Legea 302/2004 privind statutul magistratilor. Sectia pentru judecatori a Consiliului s-a intrunit luni si a dispus suspendarea din magistratura a lui Costiniu, transmite NewsIn.

Completul de 9 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie a luat luni in discutie recursurile declarate de judecatorul Florin Costiniu si de oamenii de afaceri Marius Locic si Costel Casuneanu.

Judecatorul Florin Costiniu si oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic s-au intors, vineri noapte, in arestul Politiei Capitalei, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitiei a admis cererea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Costiniu, Casuneanu si Locic, in arest


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.