Iepurasul PD-L Iulian Urban isi face curaj: Daca ne mai e mult frica de manelisti cand facem legi, o sa ramanem in Evul Mediu

Demersul parlamentarului este unilateral, fiind vorba de o actiune individuala care nu are sustinerea partidului din care face parte. Principalele sale propuneri vizeaza aplicarea amenzilor in functie de venitul soferilor, introducerea cazierului auto si retinerea permisului pentru soferii violenti in trafic. Initiativele parlamentarului PD-L vor fi depuse la Senat.

Intrebat de Gandul ce se va intampla cu tinerii de bani gata, care nu au pe numele lor nici averi si nici venituri fixe, desi circula cu limuzine, senatorul PD-L a declarat: "Daca ar fi sa ne raportam la copiii de bani gata sau la manelisti cand facem legi, ar insemna sa nu mai avem nici cod fiscal nici alte legi. Cu o astfel de atitudine ramanem in Evul Mediu si salivam uitandu-ne cum se circula in tarile nordice. Romania europeana nu isi va permite sa mai tina averi ascunse pentru manelisti".
Cititi mai multe in Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.