Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat ca este impotriva legiferarii prostitutiei, apreciind ca statul nu ar trebui sa incurajeze femeile sa traiasca din exploatarea propriului corp si ca acestea au nevoie de mai mult respect.

"Fara sa fiu o feminista, cred ca femeile au nevoie de ceva mai mult respect. Nu as legifera prostitutia, pe considerentul ca statul nu ar trebui sa incurajeze femeile sa traiasca din exploatarea propriului corp. Nu sunt pentru legalizarea prostitutiei", a subliniat Elena Udrea joi, in cadrul unui dialog cu cititorii ziarului "Gandul". Ea a explicat ca "ar da sansa femeilor" sa aiba o alternativa in privinta modului in care isi castiga traiul de zi cu zi.

De ce nu o femeie presedinte?

Elena Udrea a declarat ca ideea de a avea la un moment dat o femeie presedinte al Romaniei "nu este absurda", avand in vedere ca pe sistemul uninominal au fost alese, si in administratia locala, si in Parlament, suficiente femei, transmite NewsIn.

"Cred ca daca ma uit la faptul ca prin vot uninominal au fost, fie ca vorbim de primarite sau persoane care au candidat pentru Parlament, au fost alese suficiente femei cred ca ideea de a avea la un moment dat o femie presedinte nu este absurda", a spus Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.