Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat suspendarea din partid a senatorului Catalin Voicu. Liderul social-democratilor considera ca suspendarea va fi benefica atat pentru partid, cat si pentru Catalin Voicu.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, va face investigatiile de rigoare si ca spera ca va dovedi ca stenogramele nu au plecat de Senat.[Stenogramele lui Voicu], a precizat Victor Ponta.

Potrivit liderului PSD, CSM trebuie sa ancheteze cazul lui Voicu si sa ia masurile de rigoare, in conditiile in care procesele care se judeca la televizor constituie un semnal prost pentru justitia din Romania si denota modul in care politicul influenteaza justitia romaneasca, relateaza Realitatea.

Voicu va fi audiat de Comisia juridica in acest caz marti. Subiectele discutiilor publicate vizeaza interventii pe langa magistrati ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dar si la IGP, pentru mai multi politicieni si apropiati.

Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat inca ca instantele abilitate nu i-au prezentat nicio acuzatie, afland despre interceptarile coversatiilor sale din presa. Acesta a adaugat ca probele sunt ilegale, contrafacute si oferite presei "de la Parchet".

"Nu am facut niciodata referire ca ma duceam sa fac vreo influenta in vreun dosar, ci ca l-am sfatuit pe ala, i-am oferit o opinie lui X-luescu, ne-am intalnit la partid si i-am spus dnei cutare ce sa faca. Cum va explicati ca, daca aveau atatea probe despre mine, nu mi-au facut un flagrant?"
, a intrebat senatorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.