Biroul Permanent al PRM a hotarit, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcas "pentru tradarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu mafia luiTraian Basescu si pentru declaratiile publice pe care le-a facut, in ultima vreme", informeaza un comunicat al formatiunii.

"Biroul Permanent a hotarit, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcas pentru tradarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Basescu si pentru declaratiile publice pe care le-a facut, in ultima vreme, in totala contradictie cu deciziile si punctele de vedere ale partidului. Precizam ca Dosarul referitor la revendicarea sediului central al PRM s-a aflat in posesia lui Bolcas, care nu numai ca nu a aparat corect sansele partidului, dar a tradat, pe fata, interesele acestuia. De altfel, drept rasplata, Lucian Bolcas a primit asigurarea ca va fi numit consilier prezidential al lui Traian Basescu", se arata intr-un comunicat al formatiunii, remis marti NewsIn.

Potrivit sursei citate, Biroul Permanent al PRM a hotarit, de asemenea, in unanimitate, excluderea din partid a numitilor: Corneliu Bichinet, presedintele Filialei Judetene Vaslui (vicepresedinte CJ Vaslui) Dumitru Codreanu, presedintele Filialei Judetene Botosani, si Marian Fulga, presedintele Filialei Judetene Arges, pentru abateri repetate de la disciplina de partid. PRM va anunta Consiliul Judetean Vaslui in legatura cu retragerea sprijinului politic al lui Corneliu Bichinet, vicepresedinte CJ, urmind ca partidul sa faca o alta nominalizare pentru aceasta functie.

Despre Lucian Bolcas, presa a speculat, in 2008, ca urma sa fie sustinut de PSD pentru a candida pentru Parlament, in conditiile in care PRM nu mai are forta sa treaca de pragul electoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.