Mircea Geoana mai are doua incercari grele in urmatoarele opt zile, dupa care, in functie de rezultatul acestora, isi va anunta, mai mult ca sigur, plecarea din PSD.

Cum sansele de a iesi victorios din bataliile respective sunt aproape nule, rezulta ca, foarte curind, PSD va deveni unul dintre putinele partide din care pleaca insusi fostul presedinte, o situatie nu tocmai magulitoare pentru social-democrati.

PDL a decis: indiferent daca, miine, Biroul Permanent al Senatului decide sau ba punerea pe ordinea de zi, in sedinta de miercuri, a revocarii lui Geoana de la sefia forului, aceasta se va pune la vot.

Dupa probabila pierdere a functiei de la Senat, simplul membru Geoana, cum va fi el, mai are doar un glont de tras: va ataca, din informatiile noastre, sefia Consiliului National al PSD, revendicata de Nastase, la sedinta din 11 martie. Daca va pierde si de aceasta data, nimic nu il mai retine pe Geoana in PSD. Surse din partid afirma ca acesta si-a intins antenele inca dinaintea congresului in vederea identificarii unor posturi, cel mai probabil externe, in care sa se retraga in caz de pericol.
Cititi mai multe in Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.