Proaspatul presedinte social-democrat Victor Ponta a sustinut in discursul de invingator ca va pune in practica cele promise, astfel incat PSD sa devina "din nou cel mai puternic adversar" al PDL si PNL.

Totodata, in debutul discursului sau, Ponta a tinut sa-i multumeasca lui Mircea Geoana pentru tot ce a facut in ultimii cinci ani. "In mod sigur imi doresc sa pastram unitatea partidului, nu doar cei 870 de delegati care m-au votat, sau cele 20-25 de organizatii, si chiar si cei care au votat cu domnul Geoana, pentru ca eu cred ca asa cum am putut in 2005, sa facem o tranzitie corecta si utila putem sa o facem in continuare", a spus Ponta.

"Imi spunea cineva in timp ce ma felicita ca partidul nostru intotdeauna stie sa gaseasca calea mai buna pentru viitor, vreau sa cred ca aceasta cale este alegerea mea, astept si nu voi pleca inca nici sa sarbatoresc, nici sa dorm, astept sa vad cine va fi viitorul secretar general. Vreau sa cred...am tot respectul pentru toti cei trei candidati, dar nu mi-am ascuns dorinta de a lucra cu Liviu Dragnea", a adaugat proaspatul presedinte al PSD.

  • PSD, "Pasarea Phoenix"
Social-democratul a avut un mesaj si pentru cei sceptici cu privire la castigarea acestei functii: "N-ati crezut ca voi putea castiga aceasta functie, am castigat-o. Cei care nu credeti ca voi pune in practica toate acele masuri vreau sa fiti alaturi de mine si o sa vedeti ca le vom pune pe toate in practica", a adaugat Ponta, precizand faptul ca PSD a dovedit ca este precum "Pasarea Phoenix".

In incheiere, acesta a apelat la ajutorul lui Iliescu, Nastase si Geoana, pentru a incepe si duce la bun sfarsit un proiect bun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.