Fiica numarului doi in stat, Ana Geoana, ameninta sa ii ia locul odraslei numarului unu, Elena Basescu, in ceea ce priveste statutul de sex-simbol cu radacini politice.
Ana Geoana va implini anul acesta, in august, 20 de ani (conform datei de nastere pe care si-a trecut-o pe pagina de Facebook, desi virsta ei reala e, mai degraba, 15-16 ani) si se anunta de pe acum ca o mare fringatoare de inimi masculine, judecind dupa cit de bine arata, comenteaza Inpolitics.

Nu stim daca o intereseaza o cariera de model, a la EBA, dar stim sigur ca ii place la nebunie sa pozeze provocator, in ipostaze extrem de variate, dovada numarul urias de fotografii pe care si le-a postat singura pe Facebook, transmit jurnalistii Inpolitics.

EBA va trece, anul acesta, pragul psihologic al celor 30 de ani, cind reprezentantele sexului frumos nu se mai cheama fete, ci femei in toata regula. Astfel, e clar ca fiica presedintelui are o rivala de temut care va acapara cit de curind paginile tabloidelor si va da o piine de mincat paparazzilor, in persoana fiicei lui Mircea Geoana.

Cititi mai multe in Inpolitics.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.