Presedintele Traian Basescu a solicitat luni Institutului National de Expertize Criminalistice un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004 contin urme de interventie tehnica, informeaza Administratia Prezidentiala.

Potrivit comunicatului de presa remis NewsIn, solicitarea a fost facuta in baza prevederilor din Regulamentul de organizare si functionare a Institutului National de Expertize Criminalistice, conform carora, la cererea birourilor notariale si a institutiilor publice si private "se pot intocmi avize de specialitate, cu aprobarea directorului Institutului sau a sefului laboratorului interjudetean", transmite NewsIn.

Astfel, presedintele Basescu a solicitat INEC un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004, de la Ploiesti, difuzate de ziarul „Gardianul” si preluate de posturile TV, "contin urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.