Presedintele Traian Basescu a raspuns, in cadrul unei emisiuni de la ProTv, la intrebarea daca numele Sida este mai bun decat Hrebenciuc ca numele "este mai bun" iar boala, "mai sanatoasa" decat numele de familie al fostului iubit al fiicei sale cele mici.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent la una dintre emisiunile de divertisment ale postului de televiziune citat, unde a fost intrebat de gazda emisiunii cum comenteaza numele pe care il poarta iubitul fiicei sale cele mici - Sida (Bogdan Ionescu, un om de afaceri de 27 de ani, despre care presa tabloida a scris ca ar urma sa o ia in casatorie pe Elena Basescu, de 29 de ani). "Oh, da!", a raspuns presedintele, comparand porecla actualui iubit al mezinei cu cel al fostului ei iubit, Andrei Hrebenciuc.

Seful statului a continuat - "E mai bun numele Sida. Sida este mai sanatos decat Hrebenciuc, boala e mai sanatoasa decat Hrebenciuc", a spus Basescu.

Presedintele a mai spus si ca fiica sa cea mica i-a spus ca nu se marita cu asa-numitul Sida. De asemenea, Traian Basescu a mai aratat ca le-a recomandat ambelor sale fiice sa nu se marite inainte de 30 de ani. Ioana, fiica cea mare, a fost casatorita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.