Luceafarul Huilei, Miron Cozma, isi continua seria de atacuri la adresa presedintelui si sustine ca acesta i-ar fi pus la dispozitie trenurile cu care au venit minerii la Bucuresti, in timpul uneia dintre mineriade.
In afara acuzatiei, deosebit de grava, adusa sefului statului, Miron Cozma a marturisit pentru Inpolitics, ca are un singur regret legat de mineriade si anume faptul ca nu l-a "debarcat cu forta" pe Ion Iliescu in 1990, cand minerii au inconjurat Palatul Cotroceni si Guvernul.

"Inconjurasem Cotrocenii, Ion Iliescu nu mai putea sa miste. Inconjurasem guvernul. Era o nimica toata sa fiu presedinte. Am crezut ca sunt eu prost ca sa fiu presedinte, credeam ca pentru asta trebuie sa fi un semizeu. Acum regret ca nu am facut-o", a declarat Miron Cozma.

Fostul conducator al minerilor a tinut sa precizez ca atat Ion Iliescu cat si Traian Basescu se fac direct responsabili pentru mineriade.
"Basescu e la fel de vinovat ca Iliescu pentru mineriade. O data, Basescu mi-a dat trenuri pentru a ne deplasa cu minerii la Bucuresti", a mai spus Cozma.

Citit mai multe in Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.