Principalii candidati la alegerile prezidentiale au fost batuti cu rosii, duminica in fata Muzeului Grigore Antipa, intr-un sondaj politic de gherila organizat de candidatul Partidului Verde la Cotroceni, Remus Cernea.
Trecatorii au putut sa-si verse nervii exact pe cine trebuie si anume pe politicieni, la figurat, aruncand cu rosii in pozele acestora.

Organizatorul acestui songaj politic de gherila este Remus Cernea, Candidatul Partidului Verde la prezidentiale, sau cel putin cel care vrea sa candideze, asta fiindca cele 200.000 de semnaturi necesare „nu sunt chiar asa de usor de strans”.

Am inceput campania de strangere de semnaturi, dar nu e deloc usor. Am stans pana acum cateva mii, dar continuam si sper ca impreuna cu voluntarii sa reusim sa le strangem”, spune Remus Cernea, care nu a avut sansa de a se naste sub numele de Basescu pentru a-si putea strange semnaturile necesare in doar cateva zile.

Rosii pentru Antonescu, Basescu, Geoana si Vadim



Trecatorii din fata Muzeului Antipa au avut la dispozitie lazi de rosii pentru a arunca, dupa propria placere, in orice candidat la prezidentiale pe care nu il simpatizeaza.

Majoritatea l-au umplut de rosii pe Traian Basescu pentru ca „a fost presedinte, iar acum e nevoie de o schimbare”, pe cand altii au preferat sa il „inroseasca” pe Vadim Tudor, in semn de protest fata de discursul sau extremist.

Nici Antonescu, Geoana sau Oprescu nu au scapat de furia trecatorilor care le-au reprosat salariile mici, pensiile mici si dezastrul in care au adus Romania.

Noul candidat: Remus Cernea



Noul candidat, de gherla, dupa cum se autodefineste Cernea, doreste sa creeze prin candidatura sa o alternativa la partidele politice care au adus Romania in pragul dezastrului.

Plec fara iluzii, dar candidez pentru a incerca sa creez o alternativa, alaturi de Partidul Verde, la celelalte partide politice”, spune Cernea.

Candidatul PV este „o gura de aer proaspat” in ceea ce priveste candidatii la alegerile prezidentiale. Printre valorile promovate de Remus Cernea se enumera: rationalitate, echilibru, drepturile omului si decenta in exprimare.

E o mare diferenta intre spirit critic si jignire, iar noi vom promova valorile societati deschise si o politica la un standard ridicat”, a declarat Cernea pentru 9AM.

Potrivit acestuia, PV pregateste un nou „atac” la adresa politicienilor in urmatorul sfarsit de saptamana, dar detaliile sunt tinute inca secret.





Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.