Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca toti consilierii judeteni ai partidului vor merge prin judet in prima zi de scoala si vor imparti si ghiozdane copiilor saraci.
Si sefa de la Camera Deputatilor, Roberta Anastase, a oferit elevilor peste 10.000 de ghiozdane si nu a patit nimic. Dam ghiozdane, nu e vorba de o campanie electorala, ci de una sociala, pentru ca in momentul de fata sunt foarte multi copii saraci care nu isi permit sa mearga la scoala“, a spus Morega, citat de NewsIn.

El a adaugat ca in ziua deschiderii scolii va fi prezent la scoala din satul Closani, comuna Pades, dar si la cea din Balta, din comuna Runcu.
Morega a mai aratat ca, in total, consilierii judeteni ai PNL vor ajunge la 20 de scoli din Gorj, dar nu vor transmite mesaje politice.

Profesorii le-au transmis ca nu sunt bine veniti

Cu toate ca sindicatele din invatamant le-au transmis politicienilor sa nu se prezinte la nicio festivitate de incepere a anului scolar, acest lucru pare sa le intre pe o ureche si sa le iaasa pe cealalta penelistilor.

Sugeram tuturor reprezentantilor clasei politice sa nu se prezinte in fata oamenilor scolii, cu prilejul deschiderii anului scolar, pentru a le vinde din nou iluzii prin luarile de cuvant. In locul cuvantarilor sterile, politicienii pot sa foloseasca constructiv acest timp liber, ca sa analizeze cu responsabilitate legile pentru care Guvernul isi angajeaza“, a declarat Liviu Marian Pop, secretarul general al FSLI.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.