Deputatul liberal Bogdan Olteanu a lansat ipoteza infiintarii unei comisii de Ancheta si pentru ministrul Turismului, Elena Udrea, dupa succesul Comisiei Ridzi.
Liberalul considera ca a venit timul inceperii unei anchete si asupra cheltuielilor facute de Elena Udrea in ultime 6 luni, de cand este ministru al Turismului. “E vremea unei Comisii Udrea, cu siguranta. N-as spune ca fructul s-a copt, ci ca s-a trecut de mult, si a prins miros urit. Iar ca anvergura, vorbim de cel putin un ordin de marime in plus”, a declarat Olteanu pe blogul personal.

Potrivit deputatului PNL, singurul lucru care mai ramane de vazut in “Cazul Udrea” este daca are cineva curajul ca inceapa o ancheta. “Eu o propun. Ramine sa vedem cine are curajul sa intre in ea, si cine e in stare sa o conduca (Comisia de ancheta - n. red.). Alina Gorghiu a stabilit standardele sus, amatorii sint avertizati de un martor ca asteptarile vor fi mari de acum, cel putin in trei directii: transparenta, echilibru, eficienta”, propune Bogdan Olteanu.


O anchetam sau nu pe Udrea?

Liderii PSD au declarat pentru NewsIn ca au luat in considerare propunerea liberala si se gandesc serios la initierea unei comisii de ancheta si in cazul Udrea. "In conditiile in care ar fi argumente, toata lumea trebuie tratata egal - Ridzi, Tariceanu, Nemirschi. Nu putem face tratament special pentru doamna Udrea doar pentru ca este favorita presedintelui", a declarat Radu Moldovan, viceliderul deputatilor PSD. "Eu n-as avea o problema sa votez o Comisie de ancheta cu conditia sa existe argumente si sa nu transformam Parlamentul in Parchet", a mai mentionat acesta.

Pe cealalta parte, UDMR nu este de acceasi parere in ceea ce o priveste pe Elena Udrea. Viceliderul grupului UDMR de la Camera Deputatilor, Mate Andras, a declarat ca o Comisie Udrea nu poate fi constituita in acest moment, cand a fost convocata o sesiune extraordinara cu o ordine de zi deja stabilita.

"Deocamdata, nu avem nici date suficiente, nici oficiale, ca sa putem decide infiintarea unei Comisii de ancheta pentru ministrul Turismului”, a declarat Mate Andras.

Afla ce cheltuieli "suspecte" a facut Elena Udrea in cadrul Ministerului Turismului



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.