Judecatoria sectorului 1 a decis sa respinga cererea lui Gigi Becali de ridicare a interdictiei de a parasi Romania, modificand in schimb controlul judiciar aplicat patronului stelist, in sensul ca acesta poate sa mearga prin tara.
Patronul Stelei poate face recurs, informeaza NewsIn.

Gigi Becali a facut scandal in sala de judecata, marti, la solutionarea, de catre Judecatoria Sectorului 1, a cererii sale de a i se ridica interdictia de a parasi tara, el afirmand ca ceea ce fac procurorii este o batjocura.

"Procesul asta a lui Becali este o mare demagogie. E cel mai mare circ din ultimii 60 de ani. Toata lumea stie ca trei talhari au facut o plangere ca i-am sechestrat, lucru care nu este adevarat", a spus patronul Stelei.

Tot in sala de judecata, Becali i s-a adresat nervos procurorului de sedinta. "M-ati tinut vreo doua saptamani la arest la misto. Da ce vreti voi? Batjocura lui Becali 200 de ani?", a afirmat el.

Vizibil iritat ca procurorul a cerut respingerea solicitarii sale, patronul stelist i s-a adresat judecatoarei. "Taiati-mi capul, doamna judecator, ca sunteti inamovibila", a spus el.

Gigi Becali a sustinut ca, pentru a continua ancheta in cazul sau, procurorii trebuie sa ceara ridicarea imunitatii in Parlamentul European. "Va dati seama ca, in momentul in care voi spune pentru ce sunt anchetat, va fi circul circului", a declarat el.

Avocatul lui Becali: Decizia instantei este corecta, tinand cont de actele de la dosar

Avocatul lui Gigi Becali, Catalin Dancu, a declarat ca decizia Judecatoriei Sectorului 1 este corecta, tinand cont de actele existente pana in acest moment la dosar, avocatul sustinand ca instanta nu a avut documentele care sa ateste calitatea de europarlamentar a patronului Steaua.

"Vom face recurs, eu ma asteptam la decizie, este o decizie corecta, tinand cont de actele existente la dosar. Practic, instanta considera ca el nu este un pericol pentru a calatori in toata tara, in schimb nu s-a dat mai mult acum, pentru ca instanta nu a avut la dosar actele care sa ateste calitatea de europarlamentar a lui Gigi Becali", a declarat Dancu.

Gigi Becali despre clasa politica: 'Niste neica nimeni, care n-au facut nimic in viata'


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.