Politica 25 Mai 2009 11:40
Dupa acuzatiile de incompetenta ale CSM fata de Catalin Predoiu, reactia acestuia nu a intarziat sa apara, insa raspunsul ministrului Justitiei a fost unul sec si indiferent fata de acuzatiile CSM, acesta declarandu-se obisnuit cu astfel de "probleme" din partea Consiliului.
Ministerul Justitiei a transmis, referitor la acuzatiile CSM, ca la nivelul ministerului functioneaza un grup de lucru pentru elaborarea unor proiecte de acte normative, iar acesta a fost lucrul care a nemultumit reprezentantii Consiliului.

Potrivit MJ, ceea ce a deranjat cel mai mult CSM a fost “solutia” propusa de minister care presupunea ocuparea posturilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie prin concurs.

Cu toate acestea, ministrul Predoiu nu pare preocupat de acuzatiile de incompetenta si declara ca ministerul isi va continua politicile de reforma in ciuda opozitiei intampinate. Acesta sustine ca opozitia intampinata la CSM este deja traditionala politica de confruntare initiata de CSM in urma cu mai mult timp este traditionala.

Intotdeauna CSM a atacat ministrii Justitiei cand acestia au incercat sa accelereze reformele. MJLC isi va continua programele”, a conchis ministrul Catalin Predoiu.

CSM: Feriti-va de 'incompetenta si atitudinea periculoasa' a lui Predoiu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.